Hem » Bordslinne » Bordsdukar i linne » Grå duk i linne
  • Grå duk i linne
  • Grå duk i linne inspiration

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

 

 

Grå duk i linne

Grå duk i linne sys i ett något grå blått grovt tvättat och sanforiserat linnetyg som väger 280 gram/m2. Grå duk i linne finns i sex storlekar och kan tvättas i maskin 40-60 grader
Storlek:
Artnr: Grå duk i linne 140x140
Artikelnamn: Grå duk i linne 140x140
699,00 :- /förp
Artnr: Grå duk i linne 140x180
Artikelnamn: Grå duk i linne 140x180
759,00 :- /förp
Artnr: Grå duk i linne 140x220
Artikelnamn: Grå duk i linne 140x220
899,00 :- /förp
Artnr: Grå duk i linne 140x260
Artikelnamn: Grå duk i linne 140x260
1 069,00 :- /förp
Artnr: Grå duk i linne 140x300
Artikelnamn: Grå duk i linne 140x300
1 129,00 :- /förp
Artnr: Grå duk i linne 140x340
Artikelnamn: Grå duk i linne 140x340
1 179,00 :- /förp

Beskrivning

Grå duk i linne sys i ett grått lite blåaktigt grovt linnetyg som är tvättat och sanforiserat och det har en gramvikt av 280 gram/m2. Grå duk  i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på duken är passande till din befintliga inredning, Vi skickar tygprov utan kostnad.

Grå duk i linne sys som vi inledningsvis berättade i ett grått lite blåaktigt grovt linnetyg som är tvättat och sanforiserat vilket betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överksottsfärg är borta.

Linnetyget som vi syr Grå duk i linne av är producerat i Europa och skulle det finnas någon grövre tråd i väven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Grå duk i linne går att beställa i sex storlekar och vi syr dem en liten aning större än det angivna måttet och det gör vi för att en ytterligare liten krympmån ska finnas med.

Grå duk i linne kan tvättas i maskin 40 till 60 grader men då linnetyg i sig självt är smutsavstötande så rekommenderar vi den lägre temperaturen. Undvik helst både centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern. Låt helst duken hänga fritt att torka efter tvätt. Stryk den gärna sedan slät igen och då med ett ångstrykjärn. Om inte det finns att tillgå så stänk först lite vatten på duken så den blir något lite fuktig innan strykning.

Ett tips till förvaring av Grå duk i linne när man inte anväder den är att ha den rullad istället för vikt då vikningen kan ge hårda veck i linnetyget som kan vara besvärliga att få bort. En pappersrulle fungerar alldeles utmärkt till detta.

Grå duk i linne passar fint tillsammans med våra bordslöpare och servetter som sys i ett tunnare linnetyg.

Att duka med linnedukar är något man har gjort i generationer bakåt i tiden och som kommer att göras av generationer framåt i tiden och det är lätt att förstå varför. En linneduk ger alltid den rätta känslan till bordet vare sig det ska vara en enkel måltid eller en överdådig tillställning.

Om du har frågor om Grå duk i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se Telefon 070 673 38 92

Om du känner dig osäker på vad det gäller färg och struktur på Grå duk i linne så går det att beställa tygprov som skickas utan kostnad Tygprov i grovt linne

Visa mindre

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
7afY
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om