Hem » Bordslinne » Bordslöpare i linne
Bordslöpare i linne

Bordslöpare i linne

Bordslöpare i linne sys i ett mjukt behagligt och följsamt linnetyg som väger 185 gram/m2. Bordslöpare i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på bordslöparen är passande till din befintliga inredning, Vi skickar tygprov utan kostnad

Bordslöpare i linne finns i sex färger och som vi berättade inledningsvis så sys de av linnetyger som är tvättade och sanforiserade vilket betyder att de genomgått en behandling för att bli extra mjuka, lena och behagliga och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har  linnetygerna också krympt och all överksottsfärg är borta.

Våra bordslöpare i linne mäter i storlek ca 45x140 cm och de sys av linnetyger som är producerade i Europa och skulle det finnas någon grövre tråd i väven så är det inget fel på tyget utan bara så som linne kan se ut.

Bordslöparna kan tvättas i maskin 40 till 60 grader men då linnetyg i sig självt är smutsavstötande så rekommenderar vi den lägre temperaturen. Undvik helst både centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern. Låt helst bordslöparen hänga fritt att torka efter tvätt. Stryk den gärna sedan slät igen och då med ett ångstrykjärn. Om inte det finns att tillgå så stänk först lite vatten på duken så den blir något lite fuktig innan strykning.

Ett tips till förvaring av bordslöpare i linne när man inte anväder den är att ha den rullad istället för vikt då vikningen kan ge hårda veck i linnetyget som kan vara besvärliga att få bort. En pappersrulle fungerar alldeles utmärkt till detta.

Våra bordslöpare i linne är passande till våra bordsdukar som sys i ett grövre linnetyg och våra servetter som sys i samma tyg som bordslöparna.

Om du har frågor om våra bordslöpare i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se  Telefon 070 673 38 92

Om du känner dig osäker på vad det gäller färg och struktur på våra bordslöpare i linne så går det att beställa tygprov som skickas utan kostnad Tygprov i tunt linne

Vill du se mer av vårt sortiment och bli inspirerad så ta en titt i vårt Bildgalleri

Läs mer
 • Vit löpare i linne sys i ett mjukt och följsamt tvättat och sanforiserat linn...
  Art nr. Vit löpare i linne 45x140
  329,00 :- / förp
 • Rosa löpare i linne sys i ett mjukt och följsamt dimrosa tvättat och sanforis...
  Art nr. Rosa löpare i linne 45x140
  329,00 :- / förp
 • Ljusgrå löpare i linne sys i ett mjukt och följsamt dimgrått tvättat och sanf...
  Art nr. Ljusgrå löpare i linne 45x140
  329,00 :- / förp
 • Röd löpare i linne sys i ett mjukt och följsamt något mörkare rött tvättat oc...
  Art nr. Röd löpare i linne 45x140
  329,00 :- / förp
 • Mörkgrå löpare i linne sys i ett mjukt och följsamt antracitgrått tvättat och...
  Art nr. Mörkgrå löpare i linne 45x140
  329,00 :- / förp
 • Svart löpare i linne sys i ett mjukt och följsamt tvättat och sanforiserat li...
  Art nr. Svart löpare i linne 45x140
  329,00 :- / förp