Våra Köpvillkor

För att handla måste du vara 18 år.

Priser

Varje vara anges med pris i svenska kronor inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inkl. alla avgifter, moms, frakt och betalning. Vi förbehåller oss rätten att korrigera prisuppgifter samt även rätten att ändra prisuppgifter som tillkommit vid eventuell felskrivning.

Betalning

Betalningsvillkoren finns angiven i kundvagnen. För betalning mot faktura är lägsta ordervärde valfritt och sedvanlig kreditupplysning genomförs. 

Enhetlig fraktkostnad

Enhetlig fraktkostnad på alla beställningar inom Sverige är f.n. 59:- med postpaket till dörr eller aktuellt utlämningsställe. Detta gäller dock ej tygprover som skickas utan kostnad. 

Leverans

Leveranstiden från det att vi fått din beställning tills du får varan brukar vara runt en vecka. Då våra varor sys upp efter beställning så kan leveranstiden bli olika lång beroende på hur stor orderingången är. Önskar du få ett mer exakt leveransdatum så är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Vi förbehåller oss dock rätten att kunna ändra detta datum om yttre faktorer som vi själva inte kan råda över uppkommer såsom sjukdom el dyl.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering  och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt gällande lag rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post eller telefon.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Om textil är skadad t ex hål i tyget eller felsydd av oss behandlas varan som reklamation. Se texten Reklamation nedan. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. 

Returpaket

Kontakta oss på mail eller telefon

 info@lindcollection.se  070 673 38 92

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, efter att vi tagit emot varan från dig och konstaterat att varan är returnerad i ursprungsskick tillsammans med sin originalförpackning snarast eller senast inom 14 dagar betala tillbaka till dig det totala belopp du betalat för varan samt frakten. Om vi däremot kan konstatera att den returnerade varan visar tydliga tecken på att ha varit använd eller saknar originalförpackning förbehåller vi oss rätten att dra av på återbetalningen det beloppet som varan förlorat i sitt värde. Du får själv betala returkostnaden och stå för egen risk när du sänder tillbaka varan.

Reklamation

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt. Spara faktura/kvitto som garantibevis. Vid felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta Kundtjänst och tydligt beskriva felet. När det gäller textil är en viss avvikelse i färgton från bilden inte skäl till reklamation då olika skärmar kan ge olika färgåtergivning. Ej heller krympning av textil om det inte överstiger 10% vilket anses som normal krympning av textil vid tvätt. Giltiga skäl för reklamation på textil kan vara hål i tyget eller sömnadsfel från vår sida. Det är viktigt att du inte skickar tillbaka varan innan vi har kommit överrens om det. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning när vi fått den defekta varan i retur. 

Bilder

Alla bilder kan inte garanateras exakt återge varornas utseende och färg. Beroende på skärmens inställning kan återgivningen vara felaktig. För att du som kund ska känna dig extra säker innan du beställer något från oss har vi servicen att utan kostnad skicka dig tygprov. Vi strävar hela tiden efter att hålla så hög bildkvalitet som möjligt. Vill du låna en bild var god kontakta oss och fråga om lov.