Hem » Bordslinne » Svart löpare i linne
  • Svart löpare i linne
  • Svart löpare i linne inspiration
  • Svart löpare i linne inspiration
  • Svart löpare i linne inspiration

Välsytt och hållbart

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

       

 

 

Svart löpare i linne

Svart löpare i linne sys i ett mjukt och följsamt tvättat och sanforiserat linnetyg som väger 185 gram/m2. Svart löpare i linne är i storlek 45x140 och kan tvättas i maskin 40-60 grader
Artnr: Svart löpare i linne 45x140
Artikelnamn: Svart löpare i linne 45x140
329,00 :- /förp

Beskrivning

Svart löpare i linne är i storlek 45x140 och sys i ett mjukt, bahagligt och följsamt linnetyg som är tvättat och sanforiserat och som har en gramvikt av 185 gram/m2.

Svart löpare i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på löparen är passande till din befintliga inredning, Vi skickar tygprov utan kostnad.

Svart löpare i linne sys som vi inledningsvis berättade i ett linnetyg som är tvättat och sanforiserat vilket betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överksottsfärg är borta.

Linnetyget som vi syr Svart löpare i linne av är producerat i Europa och skulle det finnas någon grövre tråd i väven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Svart löpare i linne kan tvättas i maskin 40 till 60 grader men då linnetyg i sig självt är smutsavstötande så rekommenderar vi den lägre temperaturen. Undvik helst både centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern. Låt helst löparen hänga fritt att torka efter tvätt. Stryk den gärna sedan slät igen och då med ett ångstrykjärn. Om inte det finns att tillgå så stänk först lite vatten på löparen så den blir något lite fuktig innan strykning.

Ett tips till förvaring av Svart löpare i linne när man inte anväder den är att ha den rullad istället för vikt då vikningen kan ge hårda veck i linnetyget som kan vara besvärliga att få bort. En pappersrulle fungerar alldeles utmärkt till detta.

Svart löpare i linne passar fint tillsammans med våra bordsdukar som sys i ett grövre linnetyg och våra servetter som sys i samma tyg som bordslöparna.

Om du har frågor om Svart löpare i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se Telefon 070 673 38 92

Om du känner dig osäker på vad det gäller färg och struktur på Svart löpare i linne så går det att beställa tygprov som skickas utan kostnad Tygprov i tunt linne

Visa mindre

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
EYXpK
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om