Hem » Bordslinne » Röd servett i linne
  • Röd servett i linne
  • Röd servett i linne inspiration
  • Röd servett i linne inspiration

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

 

 

Röd servett i linne

Röd servett i linne sys i ett mjukt och följsamt något lite mörkare rött tvättat och sanforiserat linnetyg som väger 185 gram/m2. Röd servett i linne är i storlek ca 45x45 cm och kan tvättas i maskin 40-60 grader
Artnr: Röd servett i linne ca 45x45 cm
Artikelnamn: Röd servett i linne ca 45x45 cm
139,00 :- /förp

Beskrivning

Röd servett i linne är i storlek ca 45x45 cm och sys i ett mjukt, bahagligt och följsamt och något mörkare rött linnetyg som är tvättat och sanforiserat och som har en gramvikt av 185 gram/m2.

Röd servett i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på servetten är passande till din befintliga inredning, Vi skickar tygprov utan kostnad.

Röd servett i linne sys som vi inledningsvis berättade i ett linnetyg som är tvättat och sanforiserat vilket betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överksottsfärg är borta.

Linnetyget som vi syr Röd servett i linne av är producerat i Europa och skulle det finnas någon grövre tråd i väven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Röd servett i linne kan tvättas i maskin 40 till 60 grader men då linnetyg i sig självt är smutsavstötande så rekommenderar vi den lägre temperaturen. Undvik helst både centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern. Låt helst servetten hänga fritt att torka efter tvätt. Stryk den gärna sedan slät igen och då med ett ångstrykjärn. Om inte det finns att tillgå så stänk först lite vatten på servetten så den blir något lite fuktig innan strykning.

Ett tips till förvaring av Röd servett i linne när man inte anväder den är att ha den rullad istället för vikt då vikningen kan ge hårda veck i linnetyget som kan vara besvärliga att få bort. En pappersrulle fungerar alldeles utmärkt till detta.

Röd servett i linne passar fint tillsammans med våra bordsdukar som sys i ett grövre linnetyg och våra bordslöpare som sys i samma tyg som servetterna.

Om du har frågor om Röd servett i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se Telefon 070 673 38 92

Om du känner dig osäker på vad det gäller färg och struktur på Röd servett i linne så går det att beställa tygprov som skickas utan kostnad Tygprov i tunt linne

Visa mindre

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
PUzR
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om