Hem » Bordslinne » Röd löpare i linne
  • Röd löpare i linne
  • Röd löpare i linne inspiration
  • Röd löpare i linne inspiration

Välsytt och hållbart

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

       

 

 

Röd löpare i linne

Röd löpare i linne sys i ett mjukt och följsamt något mörkare rött tvättat och sanforiserat linnetyg som väger 185 gram/m2. Röd löpare i linne är i storlek 45x140 och kan tvättas i maskin 40-60 grader
Artnr: Röd löpare i linne 45x140
Artikelnamn: Röd löpare i linne 45x140
329,00 :- /förp

Beskrivning

Röd löpare i linne är i storlek 45x140 och sys i ett mjukt, bahagligt och följsamt något mörkare rött linnetyg som är tvättat och sanforiserat och som har en gramvikt av 185 gram/m2.

Röd löpare i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på löparen är passande till din befintliga inredning, Vi skickar tygprov utan kostnad.

Röd löpare i linne sys som vi inledningsvis berättade i ett linnetyg som är tvättat och sanforiserat vilket betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överksottsfärg är borta.

Linnetyget som vi syr Röd löpare i linne av är producerat i Europa och skulle det finnas någon grövre tråd i väven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Röd löpare i linne kan tvättas i maskin 40 till 60 grader men då linnetyg i sig självt är smutsavstötande så rekommenderar vi den lägre temperaturen. Undvik helst både centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern. Låt helst löparen hänga fritt att torka efter tvätt. Stryk den gärna sedan slät igen och då med ett ångstrykjärn. Om inte det finns att tillgå så stänk först lite vatten på löparen så den blir något lite fuktig innan strykning.

Ett tips till förvaring av Röd löpare i linne när man inte anväder den är att ha den rullad istället för vikt då vikningen kan ge hårda veck i linnetyget som kan vara besvärliga att få bort. En pappersrulle fungerar alldeles utmärkt till detta.

Röd löpare i linne passar fint tillsammans med våra bordsdukar som sys i ett grövre linnetyg och våra servetter som sys i samma tyg som bordslöparna.

Om du har frågor om Röd löpare i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se Telefon 070 673 38 92

Om du känner dig osäker på vad det gäller färg och struktur på Röd löpare i linne så går det att beställa tygprov som skickas utan kostnad Tygprov i tunt linne

Visa mindre

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
tML8S
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om