• Randigt kuddfodral vitt och rosa
  • Randigt kuddfodral vitt och rosa

Välsytt och hållbart

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

       

 

 

Randigt kuddfodral vitt och rosa

Randigt kuddfodral vitt och rosa i tvättat sanforiserat linne. Storlek 50x50 Sys med mjukt blixtlås i nederkant Tvätt i maskin 40-60 grader Kuddfodralet säljs utan innerkudde
Artnr: KE 07 Randigt kuddfodral vitt och rosa
Artikelnamn: Randigt kuddfodral vitt och rosa i tvättat sanforiserat linne 50x50
379,00 :- /förp

Beskrivning

Randigt kuddfodral vitt och rosa är i storlek 50x50 och det sys i linnetyger som är tvättade och sanforiserade. Det betyder att de genomgått en behandling för att bli extra mjuka, lena och behagliga och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetygerna också krympt och all överskottsfärg är borta.

Randigt kuddfodral vitt och rosa sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning. Vi skickar tygprov utan kostnad.

Då linnetygerna redan före sömnad är krympta så syr vi Randigt kuddfodral vitt och rosa något mindre i storlek än det angivna måttet och det gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. Kuddfodralets framsida har tre delar varav det mittersta är vitt och något bredare än de rosa sidodelarna. Baksidan på kuddfodralet är rosa. Efter att vi sytt ihop de tre delarna till framsidan syr vi samman det med baksidan men lämnar öppet i nederkant där vi syr in ett mjukt blixtlås. Linnetygerna som vi syr Randigt kuddfodral vitt och rosa av väger 185 gram/m2 och de är producerade i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Randigt kuddfodral vitt och rosa kan tvättas i maskin 40 - 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. Tvätta gärna kuddfodralet med blixtlåset stängt. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt. 

Randigt kuddfodral vitt och rosa passar lika bra i soffan, fåtöljen som i sängen. Blanda gärna kuddfodralet med andra kuddfodral enfärgade, triangelmönstrade eller kuddfodral med draperade veck,  för att skapa just din personliga stil. Randigt kuddfodral vitt och rosa går också bra att matcha samman med våra kuddfodral i grovt linne.

Randigt kuddfodral vitt och rosa smälter mjukt och vackert in i såväl  den trendiga och moderna stilen som i den lantliga miljön.

Om du har frågor om Randigt kuddfodral vitt och rosa så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se      Telefon 070 673 38 92

Vill du beställa tygprover för att försäkra dig om tygernas färg och struktur innan du beställer Randigt kuddfodral vitt och rosa gå till Tygprov i tunt linne

 

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
suqQu
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om