Hem » Sortiment » Kuddfodral » Triangelmönstrade kuddfodral
Triangelmönstrade kuddfodral

Triangelmönstrade kuddfodral

Triangelmönstrade kuddfodral i tvättat sanforiserat linne med en gramvikt av 185 gram/m2 finns i flera färgkombinationer och de är beställbara i storlek 50x50 cm. Våra triangelmönstrade kuddfodral säljs utan innerkudde och så har vi valt att göra därför att många gånger har man redan en innerkudde och behöver då bara ett nytt kuddfodral. Detta betyder då att priset som är angivet vid en bild föreställande en kudde är det priset som gäller för kuddfodralet.

Våra triangelmönstrade kuddfodral sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning.
Vi skickar tygprov utan kostnad


Som vi inledningsvis berättade så är våra triangelmönstrade kuddfodral i storlek 50x50 och sys i linnetyger som är tvättade och sanforiserade. Det betyder att de genomgått en behandling för att bli extra mjuka, lena och behagliga och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetygerna också krympt och all överskottsfärg är borta.

Då linnetygerna redan före sömnad är krympta så syr vi alla triangelmönstrade kuddfodral något mindre i storlek än det angivna måttet och det gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. Kuddfodralets framsida består av fyra delar och kuddfodralets baksida har alltid någon av de färgerna som finns i kuddfodralets framsida. Sömnaden av triangelmönstrade kuddfodral går till så att när vi klippt till de fyra olika delarna syr vi dem samman till kuddfodralets framsida  och därefter syr vi ihop framsidan med baksidan men lämnar öppet i nederkant där ett mjukt blixtlås sys i. Linnetygerna som vi syr upp triangelmönstrade kuddfodral av väger 185 gram/m2 och de är producerade i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Kuddfodralen kan tvättas i maskin på både 40 och 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. Tvätta gärna kuddfodralet med blixtlåset stängt. Då linnetyger i sig själva är smutsavstötande så rekommenderar vi 40 grader vid tvätt. Denna temperatur brukar ofta räcka om inte kuddfodralet är väldigt smutsigt och att tvätta i en lägre temperatur är ju också bra för miljön. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt.

Triangelmönstrade kuddfodral passar lika bra i soffan, fåtöljen som i sängen. Blanda gärna kuddfodralen med andra enfärgade, randiga eller kuddfodral med draperade veck för att skapa just din personliga stil. Våra triangelmönstrade kuddfodral går också bra att matcha samman med våra kuddfodral i grovt linne

Våra triangelmönstrade kuddfodral säljs utan innerkudde

Kuddfodralen smälter mjukt och vackert in i såväl den trendiga och moderna stilen som i den lantliga miljön.

Om du vill inreda med färgglada kuddar och inte har någon speciell övrig inredning att ta hänsyn till så kan det vara roligt och lekfullt att blanda flera färgglada kuddar tillsammans för att skapa en trivsam och personlig stil. Om du däremot har mönstrade gardiner eller mattor så kan det vara snyggast att inreda med färgglada kuddar i någon av de färger som redan finns i rummet. 

Om du har frågor om triangelmönstrade kuddfodral så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se Telefon 070 673 38 92

Är du intresserad av att beställa tygprov innan du beställer ditt kuddfodral Tygprov i tunt linne

Vill du se mer av vårt sortiment och bli inspirerad så ta en titt i vårt Bildgalleri

 

 

Läs mer