Hem » Sortiment » Kuddfodral » Kuddfodral i tunt linne » Randigt kuddfodral rött och orange
  • Randigt kuddfodral rött och orange
  • Randigt kuddfodral rött och orange inspiration

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

 

 

Randigt kuddfodral rött och orange

Randigt kuddfodral rött och orange i tvättat sanforiserat linne. Storlek 50x50 Sys med mjukt blixtlås i nederkant Tvätt i maskin 40-60 grader Kuddfodralet säljs utan innerkudde
Artnr: KE 07 Randigt kuddfodral rött och orange
Artikelnamn: Randigt kuddfodral rött och orange i tvättat sanforiserat linne 50x50
379,00 :- /förp

Beskrivning

Randigt kuddfodral rött och orange är i storlek 50x50 och det sys i linnetyger som är tvättade och sanforiserade. Det betyder att de genomgått en behandling för att bli extra mjuka, lena och behagliga och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetygerna också krympt och all överskottsfärg är borta.

Randigt kuddfodral rött och orange sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning. Vi skickar tygprov utan kostnad.

Då linnetygerna redan före sömnad är krympta så syr vi Randigt kuddfodral rött och orange något mindre i storlek än det angivna måttet och det gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. Kuddfodralets framsida har tre delar varav det mittersta är rött och något bredare än de orange sidodelarna. Baksidan på kuddfodralet är orange. Efter att vi sytt ihop de tre delarna till framsidan syr vi samman det med baksidan men lämnar öppet i nederkant där vi syr in ett mjukt blixtlås. Linnetygerna som vi syr Randigt kuddfodral rött och orange av väger 185 gram/m2 och de är producerade i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Randigt kuddfodral rött och orange kan tvättas i maskin 40 - 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. Tvätta gärna kuddfodralet med blixtlåset stängt. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt. 

Randigt kuddfodral rött och orange passar lika bra i soffan, fåtöljen som i sängen. Blanda gärna kuddfodralet med andra kuddfodral enfärgade, triangelmönstrade eller kuddfodral med draperade veck,  för att skapa just din personliga stil. Randigt kuddfodral rött och orange går också bra att matcha samman med våra kuddfodral i grovt linne.

Randigt kuddfodral rött och orange smälter mjukt och vackert in i såväl  den trendiga och moderna stilen som i den lantliga miljön.

Om du har frågor om Randigt kuddfodral rött och orange så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se      Telefon 070 673 38 92

Vill du beställa tygprover för att försäkra dig om tygernas färg och struktur innan du beställer Randigt kuddfodral rött och orange gå till Tygprov i tunt linne

 

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
DcAL
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om