• Mörkblått kuddfodral 40x40
  • Mörkblått kuddfodral 40x40 inspiration

Välsytt och hållbart

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

       

 

 

Mörkblått kuddfodral 40x40

Mörkblått kuddfodral 40x40 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i nederkant Tvätt i maskin 40-60 grader Kuddfodralet säljs utan innerkudde
Artnr: KE 03 Mörkblått kuddfodral 40x40
Artikelnamn: Mörkblått kuddfodral 40x40 i tvättat sanforiserat linne
329,00 :- /förp

Beskrivning

Mörkblått kuddfodral 40x40 sys i ett marinblått linnetyg som är tvättat och sanforiserat vilket betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överskottsfärg är borta.

Mörkblått kuddfodral 40x40 sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning. Vi skickar tygprov utan kostnad.

Då linnetyget redan före sömnad är krympt så syr vi Mörkblått kuddfodral 40x40 något mindre i storlek än det angivna måttet och det gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. Kuddfodralets framsida såväl som baksida är mörkblå. När vi syr Mörkblått kuddfodral 40x40 så klipper vi till två lika delar som vi syr samman men lämnar i nederkant på kuddfodralet öppet där vi syr in ett mjukt blixtlås. Linnetyget som vi syr Mörkblått kuddfodral 40x40  av väger 185 gram/m2 och det är producerat i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Mörkblått kuddfodral 40x40 kan tvättas i maskin 40 - 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. Tvätta gärna kuddfodralet med blixtlåset stängt. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt. 

Mörkblått kuddfodral 40x40 passar lika bra i soffan, fåtöljen som i sängen. Blanda gärna kuddfodralet med andra enfärgaderandiga, triangelmönstrade eller kuddfodral med draperade veck för att skapa just din personliga stil. Mörkblått kuddfodral 40x40 går också bra att matcha samman med våra kuddfodral i grovt linne.

Om du har frågor om Mörkblått kuddfodral 40x40 så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se      Telefon 070 673 38 92

Vill du beställa tygprov för att försäkra dig om tygets färg och struktur innan du beställer Mörkblått kuddfodral 40x40 gå till Tygprov i tunt linne

 

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
tML8S
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om