Hem » Bordslinne » Ljusgrå servett i linne
  • Ljusgrå servett i linne
  • Ljusgrå servett i linne inspiration
  • Ljusgrå servett i linne inspiration
  • Ljusgrå servett i linne inspiration

Välsytt och hållbart

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

       

 

 

Ljusgrå servett i linne

Ljusgrå servett i linne sys i ett mjukt och följsamt dimgrått tvättat och sanforiserat linnetyg som väger 185 gram/m2. Ljusgrå servett i linne är i storlek ca 45x45 cm och kan tvättas i maskin 40-60 grader
Artnr: Ljusgrå servett i linne ca 45x45 cm
Artikelnamn: Ljusgrå servett i linne ca 45x45 cm
139,00 :- /förp

Beskrivning

Ljusgrå servett i linne är i storlek ca 45x45 cm och sys i ett mjukt, bahagligt och följsamt dimgrått linnetyg som är tvättat och sanforiserat och som har en gramvikt av 185 gram/m2.

Ljusgrå servett i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på servetten är passande till din befintliga inredning, Vi skickar tygprov utan kostnad.

Ljusgrå servett i linne sys som vi inledningsvis berättade i ett linnetyg som är tvättat och sanforiserat vilket betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överksottsfärg är borta.

Linnetyget som vi syr Ljusgrå servett i linne av är producerat i Europa och skulle det finnas någon grövre tråd i väven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Ljusgrå servett i linne kan tvättas i maskin 40 till 60 grader men då linnetyg i sig självt är smutsavstötande så rekommenderar vi den lägre temperaturen. Undvik helst både centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern. Låt helst servetten hänga fritt att torka efter tvätt. Stryk den gärna sedan slät igen och då med ett ångstrykjärn. Om inte det finns att tillgå så stänk först lite vatten på servetten så den blir något lite fuktig innan strykning.

Ett tips till förvaring av Ljusgrå servett i linne när man inte anväder den är att ha den rullad istället för vikt då vikningen kan ge hårda veck i linnetyget som kan vara besvärliga att få bort. En pappersrulle fungerar alldeles utmärkt till detta.

Ljusgrå servett i linne passar fint tillsammans med våra bordsdukar som sys i ett grövre linnetyg och våra bordslöpare som sys i samma tyg som servetterna.

Om du har frågor om Ljusgrå servett i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se Telefon 070 673 38 92

Om du känner dig osäker på vad det gäller färg och struktur på Ljusgrå servett i linne så går det att beställa tygprov som skickas utan kostnad Tygprov i tunt linne

Visa mindre

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
xedW
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om