Hem » Sortiment » Brunt kuddfodral 70x70
  • Brunt kuddfodral 70x70
  • Brunt kuddfodral 70x70 inspiration

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

 

 

 

Brunt kuddfodral 70x70

Brunt kuddfodral 70x70 sys i ett grovt härligt nougatbrunt linnetyg som är tvättat och sanforiserat. Mjukt blixtlås i nederkant. Tvätt i maskin 40-60 grader Kuddfodralet säljs utan innerkudde
Artnr: MA 05 Brunt kuddfodral 70x70
Artikelnamn: Brunt kuddfodral 70x70 i tvättat sanforiserat linne
399,00 :- /förp

Beskrivning

Brunt kuddfodral 70x70 sys i ett grovt härligt nougatbrunt linnetyg som är tvättat och sanforiserat. Det betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överskottsfärg är borta.

Brunt kuddfodral 70x70 sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning. Vi skickar tygprov utan kostnad.

Då linnetyget redan före sömnad är krympt så syr vi Brunt kuddfodral 70x70 något mindre i storlek än det angivna måttet och det gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. När vi syr Brunt kuddfodral 70x70 så klipper vi till två lika delar som vi syr samman men lämnar i nederkant på kuddfodralet öppet där vi syr in ett mjukt blixtlås.  
Linnetyget som vi syr Brunt kuddfodral 70x70 av väger 280 gram/m2 och det är producerat i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Brunt kuddfodral 70x70 kan tvättas i maskin 40 - 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. Tvätta gärna kuddfodralet med blixtlåset stängt. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt. 

Blanda gärna Brunt kuddfodral 70x70 med andra enfärgaderandiga, triangelmönstrade eller kuddfodral med draperade veck i tunt linne för att skapa just din personliga stil. 

Kuddfodralet smälter mjukt och vackert in i såväl  den trendiga och moderna stilen som i den lantliga miljön.

Om du har frågor om Brunt kuddfodral 70x70 så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se

Telefon 070 673 38 92

Vill du beställa tygprov för att försäkra dig om tygets färg och struktur innan du beställer Brunt kuddfodral 70x70 gå till Tygprov i grovt linne

 

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme

R6pu
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om