Hem » Sortiment » Kuddfodral » Kuddfodral i tunt linne » Mörkblå kuddfodral i linne
Mörkblå kuddfodral i linne

Mörkblå kuddfodral i linne

Mörkblå kuddfodral i linne sys av ett marinblått linnetyg som är tvättat och sanforiserat och som har en gramvikt av 185 gram/m2. Våra mörkblå kudfodral i linne finns i sex storlekar och de säljs utan innerkudde och så har vi valt att göra därför att många gånger har man redan en innerkudde och behöver då bara ett nytt kuddfodral. Detta betyder då att priset som är angivet vid en bild föreställande en kudde är det priset som gäller för kuddfodralet.

Våra mörkblå kuddfodral i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning.
Vi skickar tygprov utan kostnad


Som vi inledningsvis berättade så finns våra mörkblå kuddfodral i linne i sex storlekar och de sys i ett linnetyg som är tvättat och sanforiserat. Det betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överskottsfärg är borta.

Då linnetyget redan före sömnad är krympt så syr vi alla mörkblå kuddfodral i linne något mindre i storlek än de angivna måtten och detta gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. Linnetyget som vi syr mörkblå kuddfodral i linne av väger 185 gram/m2 som vi tidigare berättade och det är producerat i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Mörkblå kuddfodral i linne kan tvättas i maskin 40 - 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. I kuddfodralets nederkant är ett mjukt blixtlås isytt och det bör helst vara stängt under tvätten. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt.

Mörkblå kuddfodral i linne passar lika bra i soffan, fåtöljen som i sängen. Blanda gärna mörkblå kuddfodral i linne med andra enfärgade, randigatriangelmönstrade eller kuddfodral med draperade veck för att skapa just din personliga stil. Våra mörkblå kuddfodral i linne går också bra att matcha samman med våra kuddfodral i grovt linne.

Alla mörkblå kuddfodral i linne säljs utan innerkudde.

Mörkblå kuddfodral i linne smälter mjukt och vackert in i såväl den trendiga och moderna stilen som i den lantliga miljön.

Om du har frågor om mörkblå kuddfodral i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se Telefon 070 673 38 92

Om du känner dig osäker vad det gäller färg och struktur på mörkblå kuddfodral i linne så går det att beställa tygprov utan kostnad Tygprov i tunt linne

Vill du se mer av vårt sortiment och bli inspirerad så ta en titt i vårt Bildgalleri

Läs mer
 • Mörkblått kuddfodral 40x40 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtl...
  Art nr. KE 03 Mörkblått kuddfodral 40x40
  329,00 :- / förp
 • Mörkblått kuddfodral 40x60 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtl...
  Art nr. KE 02 Mörkblått kuddfodral 40x60
  349,00 :- / förp
 • Mörkblått kuddfodral 50x50 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtl...
  Art nr. KE 03 Mörkblått kuddfodral 50x50
  349,00 :- / förp
 • Mörkblått kuddfodral 50x90 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtl...
  Art nr. KE 02 Mörkblått kuddfodral 50x90
  429,00 :- / förp
 • Mörkblått kuddfodral 70x70 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtl...
  Art nr. KE 03 Mörkblått kuddfodral 70x70
  429,00 :- / förp
 • Mörkblått kuddfodral 80x80 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtl...
  Art nr. KE 03 Mörkblått kuddfodral 80x80
  549,00 :- / förp