• Vitt kuddfodral med draperade veck
  • Vitt kuddfodral med draperade veck inspiration
  • Vitt kuddfodral med draperade veck inspiration
  • Vitt kuddfodral med draperade veck inspiration

Välsytt och hållbart

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

       

 

 

Vitt kuddfodral med draperade veck

Vitt kuddfodral med draperade veck i tvättat sanforiserat linne Storlek 50x50 Sys med mjukt blixtlås i nederkant Tvätt i maskin 40-60 grader Kuddfodralet säljs utan innerkudde
Artnr: KE 06 Vitt kuddfodral med veck
Artikelnamn: Vitt kuddfodral med draperade veck i tvättat sanforiserat linne 50x50
399,00 :- /förp

Beskrivning

Vitt kuddfodral med draperade veck är i storlek 50x50 och det sys i ett vitt linnetyg som är tvättat och sanforiserat. Det betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt. lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och alla överskottsfärg är borta.

Vitt kuddfodral med draperade veck sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning. Vi skickar tygprov utan kostnad.

Då linnetyget redan före sömnad är krympt så syr vi Vitt kuddfodral med draperade veck något mindre i storlek än det angivna måttet och det gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. Kuddfodralets framsida har tre delar varav det mittersta är draperat med veck. För att kunna få denna draperade veckeffekt så klipper vi till den mittersta delen dubbelt så lång som de två släta sidodelarna. Sedan använder vi oss av en speciell pressarfot till symaskinen som veckar tyget till samma längd som sidodelarna. Därefter pressar vi hårt på vecken för att fixera dem innan vi syr ihop de tre delarna till framsidan på kuddfodralet. Efter det syr vi samman hela kuddfodralet men lämnar öppet i nederkant där vi syr in ett mjukt blixtlås. Linnetyget som vi syr Vitt kuddfodral med draperade veck av väger 185 gram/m2 och det är producerat i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Vitt kuddfodral med draperade veck kan tvättas i maskin 40 - 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. Tvätta gärna kuddfodralet med blixtlåset stängt. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen och pressa ner vecken så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt. För att fixera vecken extra mycket så kan man pressa på dem med en fuktig ren trasa och då från rätsidan.

Vitt kuddfodral med draperade veck passar lika bra i soffan, fåtöljen som i sängen. Blanda gärna kuddfodralet med andra enfärgade, randiga eller triangelmönstrade kuddar för att skapa just din personliga stil. Vitt kuddfodral med draperade veck går också bra att matcha samman med våra kuddfodral i grovt linne. 

Vitt kuddfodral med draperade veck smälter mjukt och vackert in i såväl  den trendiga och moderna stilen som i den lantliga miljön och i den marina inredningen har det sin självklara plats. 

Om du har frågor om Vitt kuddfodral med draperade veck så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se      Telefon 070 673 38 92

Vill du beställa tygprov för att försäkra dig om tygets färg och struktur innan du beställer Vitt kuddfodral med draperade veck gå till Tygprov i tunt linne

 

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
khMz
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om