Hem » Sortiment » Kuddfodral » Kuddfodral i tunt linne » Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange
  • Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange
  • Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange inspirations
  • Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

 

 

Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange

Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange i tvättat sanforiserat linne. Storlek 50x50 Sys med mjukt blixtlås i nederkant Tvätt i maskin 40-60 grader Kuddfodralet säljs utan innerkudde
Artnr: KE 08 Triangel multi vitt och orange 50x50
Artikelnamn: Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange i tvättat sanforiserat linne 50x50
399,00 :- /förp

Beskrivning

Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange är i storlek 50x50 och det sys i linnetyger som är tvättade och sanforiserade. Det betyder att de genomgått en behandling för att bli extra mjuka, lena och behagliga och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetygerna också krympt och all överskottsfärg är borta.

Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning. Vi skickar tygprov utan kostnad.

Då linnetygerna redan före sömnad är krympta så syr vi Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange något mindre i storlek än det angivna måttet och det gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. Kuddfodralets framsida har fyra delar varav två är vita, en är orange och en är röd. Baksidan på kuddfodralet är rött. Efter att vi sytt ihop de fyra delarna till framsidan syr vi samman det med baksidan men lämnar öppet i nederkant där vi syr in ett mjukt blixtlås. Linnetygerna som vi syr Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange av väger 185 gram/m2 och de är producerade i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange kan tvättas i maskin 40 - 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. Tvätta gärna kuddfodralet med blixtlåset stängt. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt. 

Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange passar lika bra i soffan, fåtöljen som i sängen. Blanda gärna kuddfodralet med andra enfärgaderandiga eller kuddfodral med draperade veck för att skapa just din personliga stil. Alla våra kuddfodral i tunt linne går också bra att matcha samman med våra kuddfodral i grovt linne.

Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange smälter mjukt och vackert in i såväl den trendiga och moderna stilen som i den lantliga miljön.

Om du har frågor om Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se      Telefon 070 673 38 92

Vill du beställa tygprover för att försäkra dig om tygernas färg och struktur innan du beställer Triangelmönstrat kuddfodral multi vitt och orange gå till Tygprov i tunt linne

 

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
t5tMR
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om