Hem » Sortiment » Påslakan och örngott i linne » Vitt örngott i linne
  • Vitt örngott i linne
  • Vitt örngott i linne inspiration
  • Vitt örngott i linne inspiration
  • Vitt örngott i linne inspiration

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

 

 

Vitt örngott i linne

Vitt örngott i linne sys i ett linnetyg som är tvättat och sanforiserat. Örngottet är passande sovkudde i storlek 50x60 cm Tvätt i maskin 40-60 grader
Artnr: Vitt örngott i linne
Artikelnamn: Vitt örngott i linne
299,00 :- /förp

Beskrivning

Vitt örngott i linne är i storlek passande sovkudde 50x60 cm. Skulle kudden vara något lite större eller mindre så går det också bra.

Vitt örngott i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i örngottet passar till din befintliga inrednig. Vi skickar tygprov utan kostnad.

Vi syr Vitt örngott i linne på traditionellt vis med en ficka invändigt i örngottet som håller sovkudden på plats så den inte trillar ut. Vi syr Vitt örngott i linne i ett  linnetyg som väger 185 gram/2 och som är tvättat och sanforiserat. Det betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har  linnetyget också krympt och och all överskottsfärg är borta. Linnetyget som vi syr Vitt örngott i linne av är producerat i Europa och om det finns någon grövre tråd i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linne kan se ut. 

Vitt örngott i linne kan tvättas i maskin och vårt tvättråd då är ej över 60 grader. Undvik gärna hård centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern. Låt helst örngottet hänga fritt att torka efter tvätt.
Det är ju ingen hemlighet att linnetyg tål mycket högre temperatur men då linnetyg i sig självt är smutstavstötande så brukar det många gånger räcka att tvätta i en lägre temperatur och det är ju också bra för miljön. Om örngottet torkas i torktumlare så kommer det trots den tidigare krympningen av sanforiseringen ändå att krympa lite ytterliger av torktumlingen.

Något som blir mer och mer vanligt i sovrum är att man inte längre använder sig av sängöverkast utan låter sängen vara bäddad med synligt påslakan tillsammans med örngott och andra matchande kuddar samt filtar och plädar. Vitt örngott i linne passar fint ihop med våra Påslakan och Kuddfodral i tunt linne.

Om du har frågor om Vitt örngott i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se  Telefon 070 673 38 92

Vill du beställa tygprov för att försäkra dig om tygets färg och struktur innan du beställer Vitt örngott i linne så gå till 
Tygprov i tunt linne

 

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
QTLDX
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om