Hem » Sortiment » Kuddfodral » Kuddfodral i tunt linne » Vita kuddfodral i linne
Vita kuddfodral i linne

Vita kuddfodral i linne

Vita kuddfodral i linne sys av ett vitt linnetyg som är tvättat och sanforiserat och som har en gramvikt av 185 gram/m2. Våra vita kuddfodral i linne finns i sex storlekar och de säljs utan innerkudde och så har vi valt att göra därför att många gånger har man redan en innerkudde och behöver då bara ett nytt kuddfodral. Detta betyder då att priset som är angivet vid en bild föreställande en kudde är det priset som gäller för kuddfodralet.

Våra vita kuddfodral i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning.
Vi skickar tygprov utan kostnad 

Som vi inledningsvis berättade så finns våra vita kuddfodral i linne i sex storlekar och de sys i ett linnetyg som är tvättat och sanforiserat. Det betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överskottsfärg är borta.

Då linnetyget redan före sömnad är krympt så syr vi alla vita kuddfodral i linne något mindre i storlek än de angivna måtten och detta gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. Linnetyget som vi syr vita kuddfodral i linne av väger 185 gram/m2 som vi tidigare berättade och det är producerat i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Vita kuddfodral i linne kan tvättas i maskin 40 - 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. I kuddfodralets nederkant är ett mjukt blixtlås isytt och det bör helst vara stängt under tvätten. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt.

Vita kuddfodral i linne passar lika bra i soffan, fåtöljen som i sängen. Blanda gärna vita kuddfodral i linne med andra enfärgade, randigatriangelmönstrade eller kuddfodral med draperade veck för att skapa just din personliga stil. Våra vita kuddfodral i linne går också bra att matcha samman med våra kuddfodral i grovt linne.

Alla vita kuddfodral i linne säljs utan innerkudde.

Vita kuddfodral i linne smälter mjukt och vackert in i såväl den trendiga och moderna stilen som i den lantliga miljön.

Om du vill inreda med vita kuddar så kan det vara vackert att blanda vita kuddar i olika storlekar för att skapa en trivsam och ombonad miljö. Om du har mönstrade gardiner eller mattor så kan det vara fint att inreda med vita kuddar tillsammans med kuddar i någon av de färger som redan finns i rummet. 

Om du har frågor om vita kuddfodral i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se Telefon 070 673 38 92

Om du känner dig osäker vad det gäller färg och struktur på vita kuddfodral i linne så går det att beställa tygprov som skickas utan kostnad Tygprov i tunt linne

Vill du se mer av vårt sortiment och bli inspirerad så ta en titt i vårt Bildgalleri

Läs mer
 • Vitt kuddfodral 40x40 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i ...
  Art nr. KE 03 Vitt kuddfodral 40x40
  329,00 :- / förp
 • Vitt Kuddfodral 40x60 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i ...
  Art nr. KE 02 Vitt kuddfodral 40x60
  349,00 :- / förp
 • Vitt kuddfodral 50x50 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i ...
  Art nr. KE 03 Vitt kuddfodral 50x50
  349,00 :- / förp
 • Vitt kuddfodral 50x90 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i ...
  Art nr. KE 04 Vitt kuddfodral 50x90
  429,00 :- / förp
 • Vitt kuddfodral 70x70 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i ...
  Art nr. KE 05 Vitt kuddfodral 70x70
  429,00 :- / förp
 • Vitt kuddfodral 80x80 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i ...
  Art nr. KE 05 Vitt kuddfodral 80x80
  549,00 :- / förp