Hem » Sortiment » Kuddfodral » Kuddfodral i tunt linne » Gröna kuddfodral i linne
Gröna kuddfodral i linne

Gröna kuddfodral i linne

Gröna kuddfodral i linne sys av ett grönt linnetyg som är tvättat och sanforiserat och som har en gramvikt av 185 gram/m2. Våra gröna kuddfodral i linne finns i sex storlekar och de säljs utan innerkudde och så har vi valt att göra därför att många gånger har man redan en innerkudde och behöver då bara ett nytt kuddfodral. Detta betyder då att priset som är angivet vid en bild föreställande en kudde är det priset som gäller för kuddfodralet.

Våra gröna kuddfodral i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning.
Vi skickar tygprov utan kostnad

Som vi inledningsvis berättade så finns våra gröna kuddfodral i linne i sex storlekar och de sys i ett linnetyg som är tvättat och sanforiserat. Det betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överskottsfärg är borta.

Då linnetyget redan före sömnad är krympt så syr vi alla gröna kuddfodral i linne något mindre i storlek än de angivna måtten och detta gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. Linnetyget som vi syr gröna kuddfodral i linne av väger 185 gram/m2 som vi tidigare berättade och det är producerat i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Gröna kuddfodral i linne kan tvättas i maskin 40 - 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. I kuddfodralets nederkant är ett mjukt blixtlås isytt och det bör helst vara stängt under tvätten. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt.

Gröna kuddfodral i linne passar lika bra i soffan, fåtöljen som i sängen. Blanda gärna gröna kuddfodral i linne med andra enfärgade, randigatriangelmönstrade eller kuddfodral med draperade veck för att skapa just din personliga stil. Våra gröna kuddfodral i linne går också bra att matcha samman med våra kuddfodral i grovt linne.

Alla gröna kuddfodral i linne säljs utan innerkudde.

Gröna kuddfodral i linne smälter mjukt och vackert in i såväl den trendiga och moderna stilen som i den lantliga miljön.

Om du vill inreda med gröna kuddar och inte har någon speciell övrig inredning att ta hänsyn till så kan det vara snyggt att blanda gröna kuddar i olika storlekar för att skapa en trivsam, ombonad och personlig miljö. Men om du har mönstrade gardiner eller mattor så inred med gröna kuddar tillsammans med kuddar i någon av de färger som redan finns i rummet.

Om du har frågor om om gröna kuddfodral i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se Telefon 070 673 38 92

Om du känner dig osäker vad det gäller färg och struktur på gröna kuddfodral i linne så går det att beställa tygprov utan kostnad Tygprov i tunt linne

Vill du se mer av vårt sortiment och bli inspirerad så ta en titt i vårt Bildgalleri

Läs mer
 • Grönt kuddfodral 40x40 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i...
  Art nr. KE 02 Grönt kuddfodral 40x40
  329,00 :- / förp
 • Grönt kuddfodral 40x60 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i...
  Art nr. KE 02 Grönt kuddfodral 40x60
  349,00 :- / förp
 • Grönt kuddfodral 50x50 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i...
  Art nr. KE 02 Grönt kuddfodral 50x50
  349,00 :- / förp
 • Grönt kuddfodral 50x90 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i...
  Art nr. KE 04 Grönt kuddfodral 50x90
  429,00 :- / förp
 • Grönt kuddfodral 70x70 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i...
  Art nr. KE 04 Grönt kuddfodral 70x70
  429,00 :- / förp
 • Grönt kuddfodral 80x80 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i...
  Art nr. KE 04 Grönt kuddfodral 80x80
  549,00 :- / förp