Hem » Bordslinne » Bordsdukar i linne
Bordsdukar i linne

Bordsdukar i linne

Bordsdukar i linne. Det självklara valet när vi dukar upp våra bord. Våra bordsdukar i linne finns i många färger och i flera storlekar. Linnetygerna vi syr våra bordsdukar i linne av är alla tvättade och förkrympta och linnetygerna vi syr av kommer från leverantörer i Europa.

Bordsdukar i linne syr vi upp efter beställning vilket då ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på bordsduken är passande till din befintliga inredning, Vi skickar tygprov utan kostnad.

Skriv ett mail till info@lindcollection.se och tala om vilket/vilka tyger det gäller

Våra bordsdukar i linne kan tvättas i maskin 40 till 60 grader men då linnetyg i sig självt är smutsavstötande så rekommenderar vi den lägre temperaturen. Undvik helst både centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.

Att duka med bordsdukar i linne är något man har gjort i generationer bakåt i tiden och som kommer att göras av generationer framåt i tiden och det är lätt att förstå varför. En bordsduk i linne ger alltid den rätta känslan till bordet vare sig det ska vara en enkel måltid eller en överdådig tillställning.

Om du har frågor om våra bordsdukar i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se Telefon 070 673 38 92

Vill du se mer av vårt sortiment och bli inspirerad så ta en titt i vårt Bildgalleri

 

Läs mer
  • Brun duk i linne sys i ett nougatbrunt grovt tvättat och sanforiserat linnety...
    från 699,00 :- / förp
Totalt 17 poster
Sida 2 av 2
1 2