• Orange örngott i linne
  • Orange örngott i linne inspiration

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

 

 

Orange örngott i linne

Orange örngott i linne sys i ett linnetyg som är tvättat och sanforiserat. Örngottet är passande sovkudde i storlek 50x60 cm Tvätt i maskin 40-60 grader
Artnr: Orange örngott i linne
Artikelnamn: Orange örngott i linne
299,00 :- /förp

Beskrivning

Orange örngott i linne är i storlek passande sovkudde 50x60 cm. Skulle kudden vara något lite större eller mindre så går det också bra.

Orange örngott i linne sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i örngottet passar till din befintliga inrednig. Vi skickar tygprov utan kostnad.

Vi syr Orange örngott i orange linnetyg och vi syr på traditionellt sätt med en ficka invändigt i örngottet som håller sovkudden på plats så den inte trillar ut. Vi syr i ett linnetyg som väger 185 gram/2 och som är tvättat och sanforiserat. Det betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har  linnetyget också krympt och och all överskottsfärg är borta. Linnetyget som vi syr Orange örngott i linne av är producerat i Europa och om det finns någon grövre tråd i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linne kan se ut. 

Orange örngott i linne kan tvättas i maskin och vårt tvättråd då är ej över 60 grader. Undvik gärna hård centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern. Låt helst örngottet hänga fritt att torka efter tvätt.
Det är ju ingen hemlighet att linnetyg tål mycket högre temperatur men då linnetyg i sig självt är smutstavstötande så brukar det många gånger räcka att tvätta i en lägre temperatur och det är ju också bra för miljön. Om örngottet torkas i torktumlare så kommer det trots den tidigare krympningen av sanforiseringen ändå att krympa lite ytterliger av torktumlingen.

Något som blir mer och mer vanligt i sovrum är att man inte längre använder sig av sängöverkast utan låter sängen vara bäddad med synligt påslakan tillsammans med örngott och andra matchande kuddar samt filtar och plädar. Orange örngott i linne passar fint ihop med våra Påslakan och Kuddfodral i tunt linne.

Om du har frågor om Orange örngott i linne så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se  Telefon 070 673 38 92

Vill du beställa tygprov för att försäkra dig om tygets färg och struktur innan du beställer Orange örngott i linne så gå till 
Tygprov i tunt linne

 

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme
XdwA
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om