Hem » Sortiment » Kuddfodral » Ljusblått kuddfodral 50x90
  • Ljusblått kuddfodral 50x90
  • Ljusblått kuddfodral 50x90 inspiration

Alla våra produkter handsys upp i egen sömnadsateljé efter beställning

Våra linnetyger är certifierade enligt oeko-tex standard 100 vilket garanterar att inga skadliga ämnen skall finnas i varken produktion eller i slutprodukt

 

 

Ljusblått kuddfodral 50x90

Ljusblått kuddfodral 50x90 i tvättat sanforiserat linne. Sys med mjukt blixtlås i nederkant Tvätt i maskin 40-60 grader Kuddfodralet säljs utan innerkudde
Artnr: KE 04 Ljusblått kuddfodral 50x90
Artikelnamn: Ljusblått kuddfodral 50x90 i tvättat sanforiserat linne
429,00 :- /förp

Beskrivning

Ljusblått kuddfodral 50x90 sys i ett himmelsblått linnetyg som är tvättat och sanforiserat vilket betyder att det genomgått en behandling för att bli extra mjukt, lent och behagligt och med den behandlingen som sanforiseringen ger så har linnetyget också krympt och all överskottsfärg är borta.

Ljusblått kuddfodral 50x90, eller hotellkudde som man också brukar kalla den här storleken av kudde, sys upp efter beställning vilket ger dig en fördelaktig möjlighet då du före din beställning kan beställa tygprov för att försäkra dig om att färg och struktur på tyget i kuddfodralet passar till din befintliga inredning. Vi skickar tygprov utan kostnad.

Då linnetyget redan före sömnad är krympt så syr vi Ljusblått kuddfodral 50x90 något mindre i storlek än det angivna måttet och det gör vi för att innerkudden sedan ska fylla upp kuddfodralet så vackert som möjligt. Kuddfodralets framsida såväl som baksida är ljusblå. När vi syr Ljusblått kuddfodral 50x90 så klipper vi till två lika delar som vi syr samman men lämnar i nederkant på kuddfodralet öppet där vi syr in ett mjukt blixtlås. Linnetyget som vi syr Ljusblått kuddfodral 50x90  av väger 185 gram/m2 och det är producerat i Europa. Om någon grövre tråd finns i linneväven så är det inget fel på tyget utan bara så som linnetyg kan se ut.

Ljusblått kuddfodral 50x90 kan tvättas i maskin 40 - 60 grader och ska då tvättas utan innerkudde. Tvätta gärna kuddfodralet med blixtlåset stängt. Undvik centrifugering och torktumling då det sliter extra mycket på linfibern.Sträck kuddfodralet efter tvätt och låt det hänga eller ligga plant att torka. Efter tvätt har kuddfodralet skrynklat ihop sig vilket ger det linets karaktäristiska stil men om man vill stryka det slätt igen så går det bra och då helst med ett ångstrykjärn. Finns inte det att tillgå så stänk lite vatten på kuddfodralet och stryk från avigsidan. Prova först lite försiktigt så inte strykjärnet är för varmt. 

Ljusblått kuddfodral 50x90 är mysigt om du vill ha en stor kudde i soffan, men i sängen gör det sig ändå som bäst. Med den här så kallade hotellkudden kan du i ditt sovrum tillsammans med påslakan och örngott skapa en lyxig, trendig  och modern inredning som just påminner om den känslan man har när man tillbringar en härlig weekend på ett hotell. Blanda gärna kuddfodralet med andra enfärgaderandiga, triangelmönstrade eller kuddfodral med draperade veck för att skapa just din personliga stil. Ljusblått kuddfodral 50x90 går också bra att matcha samman med våra kuddfodral i grovt linne.

Om du har frågor om Ljusblått kuddfodral 50x90 så kontakta oss gärna

Mail info@lindcollection.se      Telefon 070 673 38 92

Vill du beställa tygprov för att försäkra dig om tygets färg och struktur innan du beställer Ljusblått kuddfodral 50x90 gå till Tygprov i tunt linne

 

Läs mer

Omdöme

Lämna ett omdöme

dd3ddX
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om